inschrijven

Vind je ideale baan...

Inschrijven Mobiliteitscentrum

Het Mobiliteitscentrum brengt je, als werkzoekende, snel in contact met goede werkgevers en de beste vacatures!

MobiliteitsCentrum transport

Het MobiliteitsCentrum transport (MCt) bemiddelt werkgevers en werknemers in de sector Transport en Logistiek. Als jij op zoek bent naar een baan als chauffeur, kraanmachinist, planner, logistiek teamleider of -manager kun je via MCt makkelijk een baan vinden. Onze adviseurs kunnen je ook begeleiden in het sollicitatieproces. Zij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en een ruime kennis van de transportsector.

Het MobiliteitsCentrum transport is onderdeel van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en is opgericht door FNV Transport en Logistiek, CNV Vakmensen, TLN en VVT om vakbekwame medewerkers voor de sector te behouden.

Inschrijven bemiddeling Transport en Logisitiek

Het MobiliteitsCentrum transport brengt je op de hoogte van alle vacatures in de transport en logistiek. Ook helpen we je met je cv en voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Op die manier ben je zo weer aan het werk! Meld je nu gratis aan.

Het MCt is er ook voor planners en logistiek leidinggevenden!

Het MCt bemiddelt ook planners en logistiek leidinggevenden. Ben je op zoek naar een baan als: planner, logistiek teamleider, logistiek supervisor of logistiek manager? Meld je aan en onze adviseurs brengen je in contact met interessante werkgevers en hun vacatures.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden en vacatures? Neem contact met ons op via mobiliteit@stlwerkt.nl of via 088 - 2596106.

Op weg naar je sollicitatiegesprek

Een aantal handige tips om goed voor de dag te komen bij je toekomstige werkgever.

Vacature zij-instromers

Ben jij een chauffeur in opleiding en doe jij mee aan het project ‘2000 chauffeurs’? Dan heb je met jouw persoonlijke inloggegevens toegang tot onze vacaturebank. Hier vind je speciaal voor jou geselecteerde vacatures waarop je direct kan reageren.

Met jouw inloggegevens kun je niet solliciteren op de banen in de reguliere vacaturebank.