inschrijven

Vind je ideale baan...

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Het MobiliteitsCentrum transport brengt je , als werkzoekende, snel in contact met goede werkgevers en de beste vacatures!

MobiliteitsCentrum transport

Het MobiliteitsCentrum transport bemiddelt voor zowel werkgevers als voor chauffeurs, kraanmachinisten, planners en logistiek leidinggevenden in de sector Transport en Logistiek. Onze adviseurs combineren uitgebreide ervaring op het gebied van werkbemiddeling met ruime ervaring van de transportsector. Hierdoor worden vacatures snel opgevuld door gemotiveerde kandidaten.

Het MobiliteitsCentrum transport is onderdeel van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en is opgericht door FNV Transport en Logistiek, CNV Vakmensen, TLN en VVT om vakbekwame medewerkers voor de sector te behouden.

Inschrijven

Het MobiliteitsCentrum transport brengt jou, als werkzoekende, snel in contact met goede werkgevers. Daarnaast bieden we je hulp met je cv en sollicitatiegesprekken, dus schrijf je nu gratis in!

Het MCt is er ook voor planners en logistiek leidinggevenden!

Wist je dat het MCt ook bemiddelt voor planners en logistiek leidingengevenden? Ben je op zoek naar een baan als planner, logistiek teamleider/supervisor of logistiek manager, meld je dan bij ons aan!  Onze adviseurs kennen de sector als geen ander en brengen je in contact met interessante werkgevers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mobiliteit@stlwerkt.nl of via 088 - 2596106.

Ben je vrachtwagenchauffeur, kraanmachinist of logistiek medewerker met een heftruckcertificaat en heb je momenteel geen baan? Mogelijk kom je dan in aanmerking voor de subsidiemaatregel behoud vakbekwaamheid (Code 95). Klik hier voor meer informatie, doe de zelfcheck en meld je aan!  

Op weg naar je sollicitatiegesprek

Een aantal handige tips om goed voor de dag te komen bij je toekomstige werkgever.