Vind jouw ideale baan...

Zorg dat werkgevers je vinden

  • Maak je CV aan
  • Zet je CV online
  • Bepaal wie jouw CV kan bekijken

MobiliteitsCentrum transport

Het MobiliteitsCentrum transport (MCt) is een gezamenlijk initiatief van de werkgevers- en werknemersorganisaties: FNV Transport en Logistiek, CNV Vakmensen, TLN en VVT en onderdeel van het Sectorinstituut Transport en Logistiek.

MCt begeleidt werkloze of boventallige vrachtwagenchauffeurs, kraanmachinisten, planners en logistiek leidinggevenden op weg naar een nieuwe baan binnen de transport en logistiek. Bekijk hieronder een selectie van een aantal wergevers die op dit moment op zoek zijn naar werknemers.

Het MCt is er ook voor planners en logistiek leidinggevenden!

Wist je dat het MCt ook bemiddelt voor planners en logistiek leidingengevenden? Ben je op zoek naar een baan als planner, logistiek teamleider/supervisor of logistiek manager, meld je dan bij ons aan!  Onze adviseurs kennen de sector als geen ander en brengen je in contact met interessante werkgevers. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mobiliteit@stlwerkt.nl of via 088 - 2596106.

Inschrijven voor dienstverlening

Het MobiliteitsCentrum transport brengt jou, als werkzoekende, snel in contact met goede werkgevers. Daarnaast bieden we je hulp met je cv en sollicitatiegesprekken, dus schrijf je nu gratis in!

Aanmelden subsidieregeling

Ben jij vrachtwagenchauffeur, kraanmachinist of logistiek medewerker en heb je momenteel geen baan? Mogelijk kom je dan in aanmerking voor de subsidiemaatregel behoud vakbekwaamheid. Klik hier voor meer informatie, doe de zelfcheck en meld je aan! 

Handige tips en trucs

Tip van de maand

Maak je sollicitatie aantrekkelijker door naast je cv een motivatiebrief mee te sturen.

Op weg naar je sollicitatiegesprek

Een aantal handige tips om goed voor de dag te komen bij je toekomstige werkgever.

Job Alerts

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures door je aan te melden voor job alerts.

Banenkaart

Op de kaart vind je verschillende vacatures die beschikbaar zijn in het beroeps- goederenvervoer.